Strids Tumle-Univers

Card image cap
12/09-2024

Strids Tumle-Univers

Med udgangspunkt i vores værdiord; Fællesskab, Glæde, Mod og Faglighed, er vi i Tumlelunden nu i gang med næste store fælles-projekt, som løber fra september 2024 – maj 2025; ”Strids Tumle-Univers”.

 

Ønsket er, at Tumlelunden igennem projektet, i både små og større rum, skal summe af kreativitet, glade og nysgerrige børn og voksne, alt imens vi lærer de skønne figurer at kende; Mimbo Jimbo, Mumbo Jumbo, De Grusomme Pirater, Lille Frø, Lille Madsen og mange mange flere. Vi skal undersøge og opdage, både hver for sig og sammen, og i fællesskab blive inspireret af hinanden – og vi glæder os!

 

Projektgruppen er sat sammen af personaler fra vuggestuen og børnehaven, der sammen ønsker at være særligt medskabende i dette projekt. De har udarbejdet en SMITTE-model, hvor de har beskrevet Sammenhæng, Mål, Inklusion og Evaluering for hele huset, og så er det denne gang op til grupperne selv at udfylde Tegn og Tiltag for hvert nyt projekt/hver ny bog.

 

De næste fem ugers tid vil vi springe ud i, springe ind i, og springe omkring sammen med Jakob Martin Strid i hans fantastiske fortælling om den kæmpestore pære.

 

Vi skal lege, og vi skal lære

Men med plads til også bare at være.

Med plads til også bare at være nære

Alt imens vi bliver klogere på ”Den Kæmpestore Pære”.